fbpx
Egyedi nyílászáró rendszerek

Nyílászárók

Ajtók & ablakok

Energiatakarékos építési rendszerek forgalmazása

Ablakok

Ajtók

 

Fizetési feltételek és szállításra vonatkozó információk:

 A Termékek megrendelését a GL Fatelep Kft. a megrendelt Termék(ek) bruttó ára 80%-nak megfelelő összegű előleg megfizetését és a teljes műszaki tartalom tisztázását követően kezdi meg. A szerződéses összeg fennmaradó részét a  GL Fatelep Kft.  által kiküldött végösszeg díjbekérőn szereplő fizetési határidőig köteles a  Megrendelő a megküldött számla/díjbekérő alapján megfizetni. A  Megrendelő részére történő átadás feltétele a vételár fennmaradó 20%-nak megfizetése. A szerződéses összeg teljes megfizetése esetén a  GL Fatelep Kft.  által kiküldött végösszeg díjbekérőn szereplő fizetési határidőig köteles a  Megrendelő a megküldött számla/díjbekérő alapján megfizetni.

 A vásárolt Termékek átvétele – a  Megrendelő  választása szerint – történhet személyesen a GL Fatelep Kft. külső raktárában (1184 Budapest, Jegenye fasor 19.) vagy kiszállítás útján a  Megrendelő  által megadott címre. A  GL Fatelep Kft. térítés ellenében vállalja az általa forgalmazott Termékek helyszínre szállítását, a vételár a kiszállítás és beépítés díját nem tartalmazza.

Megrendelő  kötelezettséget vállal, hogy a Terméket a készre jelentéstől számított 5 munkanapon belül, a GL Fatelep Kft.-vel előre egyeztetett időpontban és helyszínen átveszi.

A kiszállítás költségei:

  • a GL Fatelep Kft.  külső raktárában (1184 Budapest, Jegenye fasor 19.) történő személyes átvétel esetén ingyenes
  • kerületben történő kiszállítás esetében 5.000,- Ft
  • Gyál, Vecsés, Felsőpakony esetében 6.000,- Ft
  • kerület esetében 7.000,- Ft
  • Budapest többi kerületében és Pest megye városaiban, illetve Magyarország területén a kiszállítás a megrendelt Termékek mennyiségétől és árától függően változhat, ilyen esetekben a kiszállítás költségéről GL Fatelep Kft.  előzetes ajánlatban tájékoztatja Megrendelőt.
Székhely

1185 Budapest
Mányoki Ádám u. 12.

Telephely

1184 Budapest
Jegenye fasor 19.

Telefon

+36 70 638 60 79

Gregor László
Ügyvezető igazgató

Telefon

+36 70 639 3075

Lukácsi Szilvia
Kereskedelmi és értékesítési asszisztens

E-mail

info@passzivhazepitoelem.hu

Telephely

1184 Budapest
Jegenye fasor 19.

Telefon

+36 70 639 3075

Lukácsi Szilvia
Kereskedelmi és értékesítési asszisztens

Forduljon hozzánk bizalommal!

4 + 2 =

© 2021 GL Fatelep Kft. | Minden jog fenntartva.